Privát Reptéri Transzfer

Szeretne egy privát sofőrt aki a Lisszaboni Reptéren várja, amikor leszáll a gépe? Szeretne egy előre megállapodott összegért eljutni a szállodához minden aggodalom nélkül?

Az egyik dolog ami miatt leginkább aggódnak a turisták mielőtt még megérkeznének a Lisszaboni Reptérre, hogy hogyan fognak a reptérről bejutni a városba vagy a hoteljükhöz. Sok ezer történetet lehet hallani, hogy hogyan verték át vagy csapták be a turistákat és pont ezért döntenek sokan amellett, hogy inkább előre lefoglalnak egy privát transzfert a városba egy előre fixált áron. Ez az oka, hogy szeretnénk önnek segíteni ,hogy kényelmesen eljusson Lisszabonba.

Ha engedi ,segítünk abba, hogy egy sofőr várja önt a reptéren a váróban az ön nevével ellátott táblával a kezében. Ezután az autóhoz kísérik és egyből viszik a Lisszaboni szállodájába. Így megússza a plusz várakozási időt, többlet fizetést a bőröndök miatt , parkolást stb. Szóval a szállítási ár tartalmaz mindent már. Ugye milyen jól hangzik ez?

Reptér transzfer Lisszabonban

Árak a privát reptéri járatokhoz:

 • 1-4 személyig, 33 Eurótól
 • 5-7 személyig, 44 Eurótól

Az árak autónként értendőek és az árban minden benne van. A sofőrök általában kicsit (vagy egyáltalán nem) beszélnek angolul. Ha gyermekülést is szeretne az autóba akkor az lehet.

Foglalja le már most a Lisszaboni szállítást!

Általános információk a lisszaboni repülőtérről.

A lisszaboni repülőtér, más néven Humberto Delgado repülőtér Portugália legnagyobb nemzetközi repülőtere, és Lisszabon fővárosát szolgálja ki. A repülőtér mindössze 7 km-re található a városközponttól, és jól elérhető tömegközlekedéssel, beleértve a metrót, a buszokat és a taxikat.

A repülőtérnek két terminálja van, az 1-es és a 2-es terminál. Az 1-es terminál a fő terminál, amely belföldi és nemzetközi járatokat is szolgál. Három szintje van: a földszinten az érkezési rész, az emeleten az indulási tér és a kettőt összekötő magasföldszint. A 2-es terminál viszont egy fapados terminál, és főleg fapados légitársaságokat szolgál ki.

A lisszaboni repülőteret több mint 100 légitársaság szolgálja ki, köztük olyan nagy légitársaságok, mint a TAP Air Portugal, a Ryanair és az easyJet. A repülőtér több mint 130 célállomásra indít közvetlen járatokat, köztük Európa, Észak-Amerika és Dél-Amerika számos nagyvárosába.

A repülőtér számos létesítményt és szolgáltatást kínál az utasoknak, köztük üzleteket, éttermeket, kávézókat és vámmentes üzleteket. Számos társalgó is rendelkezésre áll azon utasok számára, akik repülésük előtt szeretnének pihenni vagy dolgozni. Ezenkívül a repülőtér egész termináljában ingyenes Wi-Fi és elektronikus eszközök töltőállomásai vannak.

4 thoughts on “Privát Reptéri Transzfer

 1. Török Andrea says:

  Szeretném kérdezni, hogy előre megrendelt oda-vissza transzfer esetén lehet-e különböző a cím? Az első, amikor megérkezünk Belém negyedben van, a másik, visszafele kijjebb, Largo Miguel Bombarda 15, Almoçageme, 2705-029. Erre kaphatok árajánlatot? Tegnap, 07. 31-én küldtem egy foglalást és egy kérdést, de még nem kaptam választ. Valamit rosszul írtam? Vagy meg se érkezett? köszönettel A.

 2. Török Andrea says:

  Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség különböző helyszínekről transzferálni?
  1. odafele: reptér – Setubalense: Rua de Belém 28 , Belem, Lisszabon, 1300 – 084, Portugália
  2. visszafelé: Pensao Sisudo: Largo Miguel Bombarda 15, Almoçageme, 2705-029, Portugália
  Legyen szíves árat írni. Köszönettel Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük