Privát Reptéri Transzfer

Szeretne egy privát sofőrt aki a Lisszaboni Reptéren várja, amikor leszáll a gépe? Szeretne egy előre megállapodott összegért eljutni a szállodához minden aggodalom nélkül?

Az egyik dolog ami miatt leginkább aggódnak a turisták mielőtt még megérkeznének a Lisszaboni Reptérre, hogy hogyan fognak a reptérről bejutni a városba vagy a hoteljükhöz. Sok ezer történetet lehet hallani, hogy hogyan verték át vagy csapták be a turistákat és pont ezért döntenek sokan amellett, hogy inkább előre lefoglalnak egy privát transzfert a városba egy előre fixált áron. Ez az oka, hogy szeretnénk önnek segíteni ,hogy kényelmesen eljusson Lisszabonba.

Ha engedi ,segítünk abba, hogy egy sofőr várja önt a reptéren a váróban az ön nevével ellátott táblával a kezében. Ezután az autóhoz kísérik és egyből viszik a Lisszaboni szállodájába. Így megússza a plusz várakozási időt, többlet fizetést a bőröndök miatt , parkolást stb. Szóval a szállítási ár tartalmaz mindent már. Ugye milyen jól hangzik ez?

Reptér transzfer Lisszabonban

Árak a privát reptéri járatokhoz:

 • 1-4 személyig, Taxi, 27 Euró (vissza úttal – 50 Euró)
 • 1-4 személyig, Mercedes E típus, 42 Euró (vissza úttal – 83 Euró)
 • 1-7 személyig , Mercedes V típus, 54 Euró (vissza úttal 108 Euró)

Az árak autónként értendőek és az árban minden benne van. A sofőrök általában kicsit (vagy egyáltalán nem) beszélnek angolul. Ha gyermekülést is szeretne az autóba akkor a Mecedes típust rendelje. A gyerekülés ingyenes.

Ha szeretne rendelni Lisszabonba transzfert akkor töltse ki lent a megrendelő lapot. Amint megkapjuk foglalását egy PayPal-os számlát fogunk küldeni önnek ami 10 Euró (per út, per autó). Amint ez fizetve lesz, mi megrendeljük a szállítást és küldjük a visszaigazoló emailt. A fennmaradó összeget majd Lisszabonban személyesen a sofőrnek kell fizetni.

Foglalja le már most a Lisszaboni szállítást!

* Kötelező kitölteni
:
Visszaút foglalása
Ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat vissza útra is akkor kérjük adja meg a dátumot és az időpontot is amikor indulni szeretne vissza a reptérre (általában ez 3 órával a gép felszállása előtt szokott lenni).
Egyéb Információk:
Kérjük informáljon miket arról ha van valami extra kérésük ( pl. csak kézipoggyászok) , nagy bőröndök, gyerek ülés vagy egyéb extra tudnivaló önökkel kapcsolatban, hogy fel tudjunk készülni.

4 thoughts on “Privát Reptéri Transzfer

 1. Török Andrea says:

  Szeretném kérdezni, hogy előre megrendelt oda-vissza transzfer esetén lehet-e különböző a cím? Az első, amikor megérkezünk Belém negyedben van, a másik, visszafele kijjebb, Largo Miguel Bombarda 15, Almoçageme, 2705-029. Erre kaphatok árajánlatot? Tegnap, 07. 31-én küldtem egy foglalást és egy kérdést, de még nem kaptam választ. Valamit rosszul írtam? Vagy meg se érkezett? köszönettel A.

 2. Török Andrea says:

  Érdeklődnék, hogy van-e lehetőség különböző helyszínekről transzferálni?
  1. odafele: reptér – Setubalense: Rua de Belém 28 , Belem, Lisszabon, 1300 – 084, Portugália
  2. visszafelé: Pensao Sisudo: Largo Miguel Bombarda 15, Almoçageme, 2705-029, Portugália
  Legyen szíves árat írni. Köszönettel Andrea

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük