Idegenvezetés

SintraSzeretnél kényelmesen várost nézni rohanás nélkül? Szeretnéd, ha valaki végig vezetne Lisszabonon, úgy hogy nem kell a térképet minden sarkon tanulmányozni? Akkor egy idegenvezető által vezetett városnézés lesz a legoptimálisabb választás számodra.

Lisszabonban hatalmas a választék a professzionális idegenvezetésből. Vannak privát idegenvezetések, de valószínűleg a legkényelmesebb módja a város megismerésére a hop-on hop-off buszus idegenvezetések. Lejjebb összeállítottunk egy kisebb listát az elérhető buszos idegenvezetésekről.

Hop-on Hop-off tour in Lisbon

Ha a kényelem a legfontosabb a városnézés alatt, akkor a hop-on hop-off idegenvezetés lesz a megfelelő választás a számodra. Az út során megismerkedhetsz a város főbb látványosságaival és a buszos idegenvezetés arra is lehetőséget ad, hogy a buszról leszállva közelebbről is megcsodáld a város legszebb emlékműveit.

Ha még többet meg szeretnél tudni a hop-on hop-off túrákról, vagy esetleg jegyet szeretnél rá venni, akkor kattints erre a linkre.

Magán idegenvezetés Lisszabonban és Lisszabonon kívül

A Lisszabonba látogatók sokszor többet szeretnének látni, mint csak Lisszabont. Az egyik legkedveltebb látványosság a Pena kastély, amely Sintraban található a hegy tetején, kb. 20 kilométerre Lisszabon belvárosától. Ha a saját tulajdon szemeddel szeretnéd az óceánt látni, akkor érdemes Estorilba is ellátogatnod. Számtalan privát sintrai és estorili idegenvezetés közül tudsz választani, ha viszont a legjobb idegenvezetésben szeretnél részt venni, akkor látogass el a Viator oldalra.

4 thoughts on “Idegenvezetés

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük