A távolság Lisszabon és más európai fővárosok között.

distance between lisbon and europe

Szeretne utazni Lisszabon és Európa más nagyvárosai között? Milyen messze van? Itt találja a távolságot Lisszabon és számos európai főváros és nagyváros között.

  • Madrid: Lisszabon körülbelül 630 kilométerre (391 mérföld) van Madridtól, és körülbelül 6 órát vesz igénybe oda. Madrid Spanyolország fővárosa és legnagyobb városa, híres művészeti múzeumairól, parkjairól és éjszakai életéről.
  • Párizs: Lisszabon körülbelül 1,800 kilométerre (1,118 mérföld) van Párizstól, és körülbelül 17-18 órát vesz igénybe oda. Párizs Franciaország fővárosa és a világ egyik legikonikusabb városa, múzeumairól, nevezetességeiről és kultúrájáról ismert.
  • Róma: Lisszabon körülbelül 2,400 kilométerre (1,491 mérföld) van Rómától, és az odavezetés körülbelül 23-24 órát vesz igénybe. Róma Olaszország fővárosa és egy történelemben gazdag város, amely híres ősi romjairól, művészetéről és építészetéről.
  • Berlin: Lisszabon körülbelül 2,800 kilométerre van Berlintől, és az odavezetés körülbelül 29 órát vesz igénybe. Berlin Németország fővárosa és élénk város, amely művészetéről, történelméről és kultúrájáról ismert.
  • London: Lisszabon körülbelül 2,200 kilométerre van Londontól, és körülbelül 23 órát vesz igénybe oda. London az Egyesült Királyság fővárosa és a világ egyik legikonikusabb városa, híres nevezetességeiről, múzeumairól és kultúrájáról.
  • Athén: Lisszabon körülbelül 3,200 kilométerre (1,988 mérföld) van Athéntól, és körülbelül 31-32 órát vesz igénybe oda. Athén Görögország fővárosa és a világ egyik legrégebbi városa, amely ősi romjairól, művészetéről és kultúrájáról ismert.
  • Barcelona: Lisszabon körülbelül 1,200 kilométerre (745 mérföld) van Barcelonától, és körülbelül 11-12 órát vesz igénybe oda. Barcelona egy élénk város, gazdag kulturális örökséggel, híres egyedi építészetéről, finom ételeiről és gyönyörű strandjairól.
  • Amszterdam: Lisszabon körülbelül 2,900 kilométerre (1,802 mérföld) van Amszterdamtól, és körülbelül 27-28 órát vesz igénybe oda. Amszterdam egy gyönyörű város, amely híres csatornáiról, múzeumairól, művészeti galériáiról, valamint a kábítószer-használattal és a szexmunkával kapcsolatos liberális hozzáállásáról.
  • Budapest: Lisszabon körülbelül 3,100 kilométerre (1,802 mérföld) van Budapesttől, és körülbelül 31 órát venne igénybe oda. Budapest egy gyönyörű város a Duna partján, termálfürdőiről, lenyűgöző építészetéről és élénk éjszakai életéről ismert.
  • Bécs: Lisszabon körülbelül 2,800 kilométerre van Bécstől, és az odavezetés körülbelül 29 órát vesz igénybe. Bécs egy gyönyörű város, amely gazdag kulturális örökségéről, lenyűgöző építészetéről és olyan híres látnivalókról ismert, mint a Hofburg palota, a Szent István-székesegyház és a Schönbrunni kastély.

Ezek a távolságok és utazási idők becslések, és a megtett útvonaltól, a forgalmi viszonyoktól és egyéb tényezőktől függően változhatnak. Fontos megjegyezni azt is, hogy a nagy távolságok vezetése fárasztó lehet, ezért tanácsos szüneteket tartani, és szükség esetén éjszakai megállásokat tervezni. Ezenkívül ajánlott utazás előtt ellenőrizni a legújabb utazási korlátozásokat és előírásokat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük