Comic-Con 2023

Rajongsz a képregényekért és a filmekért? A lisszaboni Comic-Con a tökéletes esemény az Ön számára. Úgy van megszervezve, hogy minden egyes és ezer rajongó összegyűljön, hogy ünnepeljen, olvasson, nézzen és szórakozzon.

Hasonló Comic-Con fesztiválokat szerveznek világszerte, például olyan városokban, mint Budapest és Prága. A leghíresebbet Los Angelesben rendezik, és ha láttad Sheldon Coopert a The Big Bang Brotherben, akkor tudod, hogy ez a fesztivál volt az év fénypontja tőle.

Nagyon sok híres sztár érkezik a lisszaboni Comic-Conra. Ennek eredményeként gyakran készíthet szelfiket hírességekkel, cseveghet velük, és találkozhat másokkal, akik ugyanazokat a karaktereket szeretik, mint te!

A Comic-Con a híres Altice Arena arénában kerül megrendezésre. Ez egy fantasztikus területen található, egy kicsit Lisszabon városközpontján kívül. Itt olyan népszerű látnivalókat találhat, mint a Telecabine, egy Oceanarium, egy nagy bevásárlóközpont, egy nagy parkterület és fantasztikus kilátás nyílik a Tagus folyóra.

Comic-Con Lisszabon 2023

A dátumokat még nem tették közzé.

Tags:

dátum

dec 08 - 11 2022
Expired!

időpont

All Day

helyszín

Altice Aréna
Rossio dos Olivais, 1990 231 Lisboa
kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük