taylor swift

Taylor Swift Lisszabon

Készen állsz a legnagyobb lisszaboni koncertre 2024-ben? A NOS Alive nagy esemény, de mivel Taylor Swift májusban kétszer is fellép az Estadio da Luzban, itt az ideje, hogy felkészüljünk a portugál zenekedvelők legnagyobb fénypontjára 2024-ben.

Taylor Swift 2024-ben elég sok európai nagyvárosba utazik, de sok fontos várost nem fog meglátogatni. Ennek eredményeként Lisszabon szerencsés, hogy Taylor Swift két koncertre is eljön, különösen annak tudatában, hogy olyan városok, mint Róma, Dublin, Párizs, Berlin, Budapest és Prága nem szerepelnek a városok listáján, amelyeket meglátogat.

Taylor Swift május 24-én és 25-én lesz Lisszabonban, és mindkét koncertre azonnal elfogytak a jegyek. Lehetőség van azonban használt jegyek vásárlására az eseményekre. Ez mindig kockázattal jár, de ha kétségbeesetten szeretné látni és hallgatni Taylor Swiftet élőben Lisszabonban, ez egy módja annak, hogy megszerezzen néhány jegyet.

Taylor Swift Lisszabon 2024

Időpont: május 24-25.
Helyszín: Estadio da Luz

Használt jegyek: Viagogo

Az Estadio da Luz-t általában a népszerű Benfica futballklub használja. A helyszín 65 000 ember befogadására alkalmas, ami azt jelenti, hogy több mint 130 000-en hallgatják Taylor Swiftet két lisszaboni koncertjén 2024-ben. Ha közöttük akarsz lenni, akkor mindenképpen meg kell próbálnod a lehető leggyorsabban jegyet találni az egyik koncertre.

Szeretne többet megtudni más lisszaboni koncertekről és eseményekről? Itt, a Lisszaboni Útmutatónkban rengeteg információt találhat arról, hogy mi történik Lisszabonban, látnivalókról, tevékenységekről, tömegközlekedésről és más érdekes témákról.

Dátum

máj 24 - 25 2024
Lejárt!

Idő

Egész nap
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük