Web Summit 2024

A Web Summit a világ egyik legnagyobb technológiai konferenciája. 2010-ben alapították Dublinban, Írországban, és azóta évente több tízezer résztvevőt vonz. 2016-ban az eseményt a portugáliai Lisszabonba költöztették, ahol azóta is megrendezik.

A Web Summit a különböző iparágakból, köztük a technológiából, az üzleti életből és a politikából származó előadók lenyűgöző kínálatáról ismert. Az esemény a világ minden tájáról vonzza a felsővezetőket, vállalkozókat, befektetőket és gondolatvezetőket. A korábbi előadók között volt Elon Musk, Al Gore, Bono, CZ Binance és Tim Berners-Lee.

A vitaindító beszédek és panelbeszélgetések mellett a Web Summit egy kiállítási emeletet is tartalmaz, ahol startupok és befutott cégek százai mutatják be termékeiket és szolgáltatásaikat. A résztvevőknek lehetőségük van arra, hogy kapcsolatba lépjenek az iparág vezetőivel, és felfedezzék a legújabb technológiai újításokat.

A Web Summit egy négynapos esemény, amelyet minden év novemberében rendeznek meg. A konferencia témák széles skáláját öleli fel, beleértve a mesterséges intelligenciát, a fintechet, az egészségügyet és a fenntarthatóságot. Az eseményen számos speciális csúcstalálkozó is szerepel, mint például a MoneyConf a pénzügyi technológiáért és a HealthConf az egészségügyi technológiáért.

Összességében a Web Summit egy kötelező esemény mindazok számára, akik érdeklődnek a legújabb technológiai és üzleti trendek és fejlemények iránt. Globális elérhetősége és a résztvevők sokfélesége egyedülálló és izgalmas lehetőséget kínál a tanulásra, a hálózatépítésre és az innovációra.

Szeretne többet megtudni más lisszaboni eseményekről? Tekintse meg eseménynaptárunkat , hogy megtudja, mi történik Lisszabonban.

Web Summit 2024

November 11-14
Altice Aréna

A Web Summit és a biztonság

A Web Summit nagyon komolyan veszi az online biztonságot, és különféle intézkedéseket alkalmaz annak biztosítására, hogy résztvevői és információik biztonságban legyenek.

Az egyik módja annak, hogy a Web Summit megvédje résztvevőit, az, hogy titkosítást használ webhelyének és mobilalkalmazásának biztonságához. Ez segít megakadályozni a személyes adatokhoz, például nevekhez, címekhez és fizetési adatokhoz való jogosulatlan hozzáférést.

A Web Summit azt is megköveteli a résztvevőktől, hogy erős jelszavakat hozzanak létre, és ösztönzi a kétfaktoros hitelesítés használatát, hogy további biztonsági réteget adjon fiókjaikhoz.

Ezenkívül a Web Summit figyeli rendszereit a gyanús tevékenységek szempontjából, és rendelkezik egy dedikált biztonsági csapattal, amely valós időben reagál az incidensekre. Az esemény szorosan együttműködik a helyi bűnüldözési és kiberbiztonsági szakértőkkel is annak biztosítása érdekében, hogy kövesse a bevált gyakorlatokat, és naprakész maradjon a legújabb biztonsági trendekkel és fenyegetésekkel kapcsolatban.

A Web Summit tippeket is kínál a résztvevőknek arra vonatkozóan, hogyan maradhatnak biztonságban az interneten, például kerülhetik a nyilvános Wi-Fi hálózatokat, és virtuális magánhálózatot (VPN) használhatnak az internet elérésekor.

Szeretne ott lenni a közelgő lisszaboni webcsúcstalálkozón? Használja a cikk korábbi hivatkozását az eseményre való regisztrációhoz.

Dátum

nov 11 - 14 2024

Idő

Egész nap

Helyszín

Altice Aréna
Altice Aréna
Rossio dos Olivais, 1990 231 Lisboa
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük