Lisszaboni Maraton 2024

Minden évben fantasztikus félmaraton van Lisszabonban . Inkább lefutná a kettős távot, azaz egy teljes maratont? Ez akkor lehetséges, ha regisztrál a lisszaboni maratonra, amelyre általában évente októberben kerül sor.

A lisszaboni maraton az egyik legszebb maratoni verseny, amelyet futhatsz. Cascais-ból indul, és végig a tenger mellett halad, amíg el nem éri a célvonalat a lisszaboni Praça do Comércio-nál. Ez 100% -ban fantasztikus, és ez egy maraton, amelyre egy életre emlékezni fog. Vonattal utazhat a lisszaboni Cais di Sodre-ból. Ingyenesen utazhat, ha bemutatja regisztrációját a maratonra.

A teljes maraton mellett lehetőség van egy félmaraton és egy minimaraton lefutására is a verseny napján. A minimaraton távja 8,5 km. A félmaraton és a minimaraton a híres lisszaboni Vasco da Gama hídról indul.

Lisszaboni maraton

A lisszaboni maraton sokkal többről szól, mint a futás. Minden évben óriási tésztapartit rendeznek Lisszabon három területén, ahol a résztvevők több ezer másik emberrel együtt ehetnek és fogyaszthatnak tésztát.

Lisszaboni Maraton 2024

Az eseményre 2024. október 6-án kerül sor.

Mennyibe kerül a futás?

A fő maraton ára 80 euró, míg a félmaraton 60 euróba, a minimaraton pedig 40 euróba kerül.

Ez egy esemény az Ön számára?

Sok fantasztikus maraton van világszerte, de a lisszaboni maraton az egyik legszebb mind közül. De ha nincs tapasztalata a hosszú távok futásában, fontolja meg a minimaraton vagy a félmaraton lefutását, mielőtt regisztrálna a maratonra. Ha a tested nem szokott ilyen távokat futni, akkor sok hónapra van szükséged ahhoz, hogy felkészülj egy maratonra (egyesek szerint évekre). Ennek eredményeként inkább rövidebb távot kell futnia és élveznie, mint kipróbálnia valamit, ami fájdalmas élménnyé válik.

Hasznos, ha találsz néhány futópartnert, akikkel felkészülhetsz, és találsz valakit, aki több tapasztalattal rendelkezik, és akitől segítséget kérhetsz. Ez hasznos információkat is ad az állapotodról, és arról, hogy le tudsz-e futni félmaratont vagy akár egy teljes maratont is!

Nem számít, ez egy fantasztikus esemény, és reméljük, hogy eljön Lisszabonba, hogy részt vegyen a lisszaboni maratonon, így vagy úgy!

Szállodát vagy apartmant keres Lisszabonban?

Szeretne központi helyen élni a lisszaboni napjai alatt? Az alábbiakban egy térkép látható, amely bemutatja Lisszabon belvárosi szállodáit és apartmanjait az árbecslésekkel. Ennek eredményeként találhat valami ideálisat az Ön számára mind a helyszín, mind a szállásra költeni kívánt pénz alapján.

 

Minden jót kívánunk a lisszaboni maraton lefutásához, és ne feledjétek, hogy a sikeres maraton titka a felkészülés során születik!

Címkék:

Dátum

okt 06 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük