Kezdőlap Events - Lisszabon Infó Fesztiválok Super Bock Super Rock Lisszabon
super bock super rock

Super Bock Super Rock Lisszabon

Ha még nem tudtad volna, nyáron Lisszabon Európa pártfővárosa. A Super Bock Super Rock egyike azon számos zenei fesztiválnak, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy egész nyáron élő koncerteket éljenek át fantasztikus énekesekkel és zenekarokkal. Melyek azok a zenei fesztiválok a Super Bock Super Rock mellett? Tudjon meg többet a Rock in Rio Lisboa-ról, a NOS Alive és a Sumol Summer Fest-ről a lisszaboni útmutatónkban.

A Super Bock Super Rock egy nagy zenei fesztivál, amely Lisszabonban zajlik. Ez egy szórakoztató esemény, ahol az emberek összegyűlnek, hogy élvezzék a különböző művészek és zenekarok élő zenéjét. A fesztivál élénk hangulatú, sok energiával és izgalommal. Az emberek összegyűlnek ezen a fesztiválon, hogy különböző zenei műfajokat hallgassanak, beleértve a rockot, a popot és az elektronikus zenét. A fesztivált sok különböző helyszínen rendezték meg, ami azt jelenti, hogy nincs állandó helyszíne. Ennek eredményeként olyan népszerű helyeken rendezték meg, mint a Parque das Nações, a Passeio Marítimo de Alcântara, a Praça Sony, a Parque Tejo, a Herdade do Cabeço da Flauta és számos más helyen.

A zene mellett élelmiszer-standok is vannak ízletes harapnivalókkal és italokkal. Az emberek táncolhatnak, énekelhetnek, és nagyszerű emlékeket szerezhetnek barátaikkal. Ez egy fantasztikus alkalom a zene szerelmeseinek, hogy megtapasztalják az élő előadások keverékét élénk és élénk környezetben. A Super Bock Super Rock a zene, a jó hangulat és a zenerajongókkal való nagyszerű időtöltés ünnepe Lisszabon gyönyörű városában.

Super Bock Super Rock Lisszabon 2024

Időpont: július 18–20.
Fellelhetőség: Meco, Sesimbra

Mely előadók érkeznek a Super Bock Super Rock Lisboa-ba 2024-ben?

A fesztiválra érkező művészek teljes listáját a fesztivál honlapján találod. Eddig csak néhány név jelent meg, vagyis biztosan tudjuk, hogy Maneskin és a Royal Blood is eljön a fesztiválra, de ezen kívül még nem sokat tudunk.

Hogyan juthatok el a fesztivál területére?

Mivel a Super Bock Super Rockot minden évben különböző helyszíneken rendezik meg, a legjobb módja annak, hogy megtudja, pontosan hogyan juthat el a Super Bock Super Rockba, ha meglátogatja a fesztivált szervező cég weboldalát. Itt információkat találhat arról, hogyan juthat el a fesztiválra tömegközlekedéssel, valamint jegyeket is vásárolhat, és információkat találhat arról, hogy mely művészek jönnek a fesztiválra. A fesztivál hivatalos honlapja https://superbocksuperrock.pt/.

Hol olvashatok más lisszaboni koncertekről, fesztiválokról és eseményekről?

Remek kiindulópont a lisszaboni naptárunk, amelyben olvashat arról, hogy mi történik Lisszabonban most és az elkövetkező hónapokban.

Dátum

júl 18 - 20 2024

Idő

Egész nap
Kategória

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük